Deze website maakt gebruik van Google Translate. Kies uw gewenste taal:

Dutch English French German

Logo airbnbfriesland

Slapen onder de balken van een bijna 100 jaar oude boerderij? Overdag wandelen door de weilanden met uitzicht op de welsh cob pony's van Stal Boeken? Genieten van prachtige natuur gelegen tussen 3 noordelijke steden Heerenveen, Leeuwarden, Groningen? Uitstapjes maken naar gezellige mooie dorpjes?

Dat kan allemaal vanuit Vakantieboerderij Boeken in Drachtstercompagnie, een klein rustig dorp met 1100 inwoners vlakbij Drachten.

De boerderij heeft op de begane grond een mooie lichte woonkamer voorzien van houtkachel, met zicht op de keuken en tuin. De riante hoekbank voor 8 personen en een eettafel van 2.60m bij 1.00m maken deze boerderij zeer geschikt voor een heerlijke vakantie. Op de bovenverdieping bevinden zich 4 slaapkamers en badkamer met douche en toilet.

Vanuit de tuin kijk je uit over de weilanden en kun je 's avonds nog even een heerlijke wandeling maken over verharde en onverharde paden zonder het erf te verlaten!

Vakantieboerderij Boeken is kind- en diervriendelijk (honden zijn toegestaan) en in overleg kun een pony huren, ponyles volgen of een buitenrit boeken op de kar! Tevens hebben wij een aantal fietsen staan die gratis gebruikt kunnen worden.

Voor uitgebreide informatie, tarieven en beschikbaarheid, hier.